Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Nachlazení v těhotenství

Jsem ve 12t a zajímalo by mě jestli nevadí pokud mě trochu bolí v krku a mám rýmu?Jetli to nemůže uškodit dítěti? Díky

Odpovědi na otázku

Když je to bežna ryma tak ne ale radeji to nepodcenujte
nemusite sa obávat dietati to neuškodí.. jecte vela vitaminov ovocie,, pite čaj s citronom a medom.. a neuškodi vám ked si date aj nejake lieky poradte sa v lekarni tam vam poradia
stačí čaj s citronem a medem, hodně ovoce a zeleniny a brát kyselinu listovou
vypít teplý lipový čaj, a lehnout do postele
nachlazení matky uškodit může, ale muselo by být asi závažnější. mě někdy škrábe v krku jen z únavy - odpočiňte si a určitě budete fit a přeji zdravé miminko!
Asi opravdu nejlepši je ovoce a zelenina
Každý zdravotný problém treba riešiť. Skôr treba dať na prírodné vitamíny - v ovocí a zelenine. Určite sa treba poradiť s lekárom - čo škodí menej - či choroba ako taká alebo nejaké vhodné lieky - bez nebezpečných vedľajších účinkov. Netreba to brať na ľahkú váhu ale tiež sa netreba kvôli tomu stresovať.
Dítěti uškodit nemůže, chce to být v teple odpočivat a pít různé čaje s , jen nebrat žádné prášky bez konzultace s lékařem.
Paralen vám neuškodí a když se optáte v lékárně,tak vám doporučí léky pro těhotné.
Nachlazení v těhotenství nevadí, ale chce to být v teple, v klidu a popř. si vzít paralen.
určitě ne, hlavně hodně odpočívat a jíst hodně ovoce.
určitě né,,i v těhotenství se marodí, ale šetři se a nic nepřeháněj,,hodně vitamíny,ať mimču nic nechybí
Dítěti to neuškodí, ale jeste hodně ovoce a zeleniny, které vás nachlazení zbaví. Přečtě si rady v encyklopedii babských rad.
nemělo by, pokud nejíš žadné léky. Konzumuj hodně domácího medu
je to vcelku častý problém v počátku těhotenství, dcera měla šalvějovou tinktiru a připravovala si z ní kloktadlo. Jinak v lékárně mají i přírodní léky na nachlazení, ale je lépe být v teple, hodně tekutin a ani paralen, pokud to není nutné nebrat. radši homeopatika
Myslím si,že ne, ale poťte se, odpočívejte a pijte čaj s citronem.
Taky si myslím,že to neuškodi,prášky určite žadny nebrat jen paralen,
HODNĚ ODPOČÍVAT
Myslím, že to dítěti uškodit nemůže, chce to být v teple a pít různé čaje s medem, jen nebrat žádné prášky bez konzultace s lékařem, jen snad Paralen...